Arama

Yüz Maskeleri - Tek Mesaj #23

adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
5 Şubat 2013       Mesaj #23
adsız - avatarı
VIP VIP Üye


Canlı, ışıl ışıl, göz alıcı ve her zaman genç görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ise meyvelerden yardım almak. En sevdiğiniz meyve ile hazırlayabileceğiniz meyveli güzellik maskeleri sizin için



Çilekli Güzellik Maskesi Çileğin, cilt üzerinde nemlendirme ve peeling yapma özelliği bulunmaktadır. Kuru ciltler için çok idealdir. Cildinize uygulayabilmek için; dört adet orta boy çileği iyice ezip, bir çorba kaşığı nemlendirici krem ile karıştırdıktan sonra, ince bir tabaka hâlinde tüm yüzünüze sürmeniz gerekiyor. 5 dakika beklettikten sonra masaj yaparak ılık su ile yüzünüzü temizleyip kurulayabilirsiniz. Çileğin gerdirme özelliği bulunduğundan, ciltte çok fazla bekletilmemesi gerekir. Ayda iki kez tekrarlayabilirsiniz.



Limonlu Güzellik Maskesi Limon, antiseptik özelliği sayesinde iyileştirici etkisi vardır. Aynı zamanda cildin arındırılmasına yardımcı olmaktadır. Yağlı, yağlıya yakın normal ve problemli ciltler üzerinde oldukça etkili sonuçları vardır. Yarım limonu sıkıp bir çorba kaşığı çok yağlı olmayan nemlendirici kremin içine damla damla ekleyerek karıştırdıktan sonra, elde edilen karışımı problemli bölgelere uygulayabilirsiniz. Ciltte sadece 5 dakika bekletilmesi uygun olacaktır. Problemli bölgeler düzelinceye kadar haftada iki kez uygulanabilir.



Üzümlü Güzellik Maskesi Karma ciltlerde yüzün belirli bölgelerinde ortaya çıkan sorunlar üzerinde oldukça etkilidir. Aynı zamanda yorgun ve cansız görünen bir cildi canlandırmak için de çok idealdir. Karma ciltleri dengelemek ve sorunları gidermek için; 15-20 adet üzümü ezip suyunu çıkardıktan sonra, iki tatlı kaşığı nemlendirici kremin içine bu suyu ilave edip iyice karıştırılmalısınız. Elde ettiğini karışımı problemli bölgelere sürüp, 10 beklettikten sonra ılık su ile durulayıp, cildinizi kurulayabilirsiniz. Bu maskeyi haftada bir kez tekrarlayabilirsiniz.




Portakallı Güzellik Maskesi Meyve asidi açısından zengin olan portakal, problemli ve yağlıya yakın ciltler için tavsiye edilebilir. Orta büyüklükteki bir portakalın yarısını sıkıp suyunu aldıktan sonra, iki tatlı kaşığı nemlendirici krem ile karıştırıp, tüm yüzünüze sürebilirsiniz. Yüzünüzde 10 dakika bekletip, temizlediğiniz maskeyi haftada bir kez tekrarlayabilirsiniz.



Avokadolu Güzellik Maskesi Özellikle yorgun ve kuru ciltler için uygulanabilecek muhteşem bir maske. Avokado, içerindeki zengin meyve asitleri ve sabit yağları sayesinde harika bir nemlendirici özelliğe sahiptir. Cilt ve saç bakımında çok etkilidir. Bir kahve kaşığı avokado içini ezip, iki kahve kaşığı nemlendirici krem ile karıştırdıktan sonra, kalın bir tabaka hâlinde tüm yüzünüze sürüp 15 dakika bekletmelisiniz. Bu maskeyi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.




Muzlu Güzellik Maskesi Zengin içeriklere sahip olması, solgun, hassas, kuru ve yıpranmış ciltleri yenileyici özelliği ile güzellik adına faydalanabilinecek harika bir meyvedir. Olgun bir muzun yarısını ezerek, çok yağlı olmayan nemlendirici bir krem ile karıştırdıktan sonra, tüm yüzünüze sürüp 15 dakika bekletmelisiniz. Cildinizi canlılık ve nemlilik kazandıracaktır. Haftada bir kez uygulayabilirsiniz.




Elmalı Güzellik Maskesi Her cilt için uygulanabilecek elma maskesi, özellikle karma ciltler için çok idealdir. Yüzün yağlı olmayan bölgelerini kurutmayan elma maskesinden, haftada iki kez uygulayarak en iyi verimi elde edebilirsiniz. İyice ezilmiş bir kahve kaşığı kabuksuz elmayı, iki kahve kaşığı nemlendirici krem ile karıştırıp cildinize uyguladıktan sonra, 20 dakika bekletip yıkayabilirsiniz.
ömr-ü bahar