Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eeoseyi kampanyali olarak 2sise seklinde aldim, 2'si bitmek uzere 0,0001 kadar dahi uzamadi kirpiklerim! Ustelik inceldigini bile dusunuyorum!!! Parama ve emegime ve zamanima aciyorum!
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

İlginç. Ben de eeose kullanıyorum. Sanki başka bir üründen bahsediyor gibisiniz. Ben eeose yi eczaneden aldım. Üstelik hiç de zor değil kullanımı. Bahsettiğiniz diğer ürünü de araştırdım. 5ml imiş. eeose 10 ml. Göz için kullanılan bir ürün. Aynı fırça ile steril değil kullanmak. Eeose de tek kullanımlık uygulama çubukları var. Walla ben çok memnunum etkisini de görmeye başladım bile. 1 dakikada uyguluyorum. hiç sıkıntı değil kullanması.
Ben 1 ürüne 90 küsür lira vericemde, zahmetli yok bilmem ne diye kullanmıcam. ne zahmeti çubuğun üzere alıp sürüyosun işte. Sonunda kirpikleri uzuyor insanın. Eczacı bana uzun uzun anlattı klinik çalışmalarını falan. gayet güvenle kullanıyorum. Bana biraz reklam koktu yazdıklarınız. Ama lütfen insanları yanıltmayın. benim kirpiklerim dökülmüştü bayağı, çok iyi geldi. Yani şunu demeye çalışıyorum benim gibi bazı insanlar için sizin tahmininizden daha önemli yeniden kirpiklerine kavuşmak. Bu tür yorumlar yazarken bunları aklınıza getirin lütfen bir dahaki sefere.