Arama


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #26
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Irkıma, etnik kökenime, milli kökenime, dinime, cinsiyetime, cinsel kimliğime, cinsel tercihime, sakatlığıma veya hastalığıma saldırıda bulunan nefret söylemlerini nasıl şikayet ederim?

Facebook nefret söylemine hoşgörü göstermez. Fikirlerin, kurumların, olayların ve uygulamaların tartışılmasını teşvik etmemize karşın, bireylere ırklarından, etnik kökenlerinden, ulusal kökenlerinden, dini inançlarından, cinsel kimliklerinden, cinsiyetlerinden, cinsel tercihlerinden, sakatlıklarından veya hastalıklarından dolayı ayrımcılık yapmak koşullarımıza kesinlikle aykırıdır.

Şikayette bulunmak ve içeriği bulmasında Facebook'a yardımcı olmak için lütfen nefret saçan içeriğin en yakındaki şikayet etme bağlantısını kullanın.

Doğru şikayet bağlantısını bulun.

"Tarayıcınızda çerezler etkin değil" hatası alıyorum

Internet Explorer kullanıyorsanız, internet tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan ayarlara sıfırlamak için lütfen buradaki talimatları izleyin.

Bu hatayı görmeye devam ederseniz, tarayıcınıza "www.facebook.com" adresini Güvenilen Site olarak eklediğinizden emin olun. Daha fazla bilgi alın.

Alıntı
ugurcicek adlı kullanıcıdan alıntı

Değerli üye,
Burada araçlardan,privacy gizlilik veya benzeri bölgeye gelin,
buradan güven lik önlemini yüksek yapın,
eğer hala açılmıyorsa orta-yükseği deneyin.

Son düzenleyen _Yağmur_; 20 Haziran 2013 12:33