Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
16 Şubat 2013       Mesaj #16
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

stop: bişi bişi yazıyo sonra [onar
lmaz sistem hatası] böyle sonra altında yazı var onarılamaz mı bu

İşletim sisteminiz hakkında bilgi verseniz daha iyi olurdu. İşletim sisteminizi XP olarak varsayıyorum..

Onarma seçenekleri deneyin.

1- İlk açılışta F8 'e basarak Güvenli Mod 'u seçip bilgisayarı başlatın. Bilgisayar Güvenli Modda açılırsa Sistem Geri Yükleme kullanarak bilgisayarınızı önceki bir zamana geri yükleyin. Sistem Geri Yüklemenin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız linke tıklayın: Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme

2- Güvenli Mod ile başlatamazsanız XP cd'sini bilgisayara takın. Bilgisayarı CD/DVD rom ile başlayacak şekilde Boot yapın. CD'den ön yükleme için bir tuşa basın uyarısı gelince herhangi bir tuşa basın ve bekleyin. Bir süre sonra ekrana seçenekler gelecek. Ekranın alt tarafını takip ederek "R" ONAR seçeneğini gördüğünüz zaman R harfine basın. Bilgisayar MsDos kipinde açılır. Siyah ekrana 1 yazıp Enter'a basın. Şifre sorarsa tekrar Enter'a basın. Daha sonra çıkan ekranda chkdsk /p yazıp Enter'a basın, bittikten sonra chkdsk /r yazıp Enter'a basın. Sorun muhtemelen çözülecektir.
3- Bu iki yöntem de işe yaramadıysa format atın. Yedeklemeniz gereken bilgiler varsa ERD COMMANDER programıyla yedekleme yapabilirsiniz. ERD COMMANDER programı ve kullanımı için google'da araştırın.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ