bence hayat olduğundan acı ben ve bunu bile bile acı olduğunu bile bile insan seviyor sevgi bu zaten acı cekmek acı cekmek bile bazen tatlı gelir aşk veya sevgi acıysa çekmeye hazırım yeterki yanımda olsun sevdiğim yanımda olsun acı cekmeye hazırım ve şimdi öyle acılar için deyimki kimsenin başına gelmesin ve halime şükrediyorum acı çektiğimi bile bile onu çok seviyorum unusuz bir hayat daha acı gelir bana ben unusuz asla yapamam ben onu saç teline kurban olurum o ise beni sevdiğinden emin değilimki acaba oda beni onu sevdiğim gibi seviyormu o ben onu sevdiğim kadar beni sevse ömrümü elerinin avucuna katarım aşk acı ve ölüm dür bunu bilmeyen ler bilmesinler gerçek aşk ölümdür bu gün babam gil herşeyi öğrendiler onunla çıktığımı öğrendiler sence benim hayatım nasıl hayat işte karşına ne çıkacağını bilemesin ama ölsemde ayrılmam ondan gelsin öldürsünler beni ama asla ondan vaz geçmem o benim ümrüm hayatım herşeyim ben unu için ölümü bile güze alırım hayat işte ne karşına çıkacağını bilmiyor insan belki bu gün veya yarın ölmüşüm kim bilir ha onlar öldürdü ha ben kendimi öldürdüm ama gerçek hayat bu işte sevince anlıyor insan ölümü bile göze alır benim hayatım işte hayatsa artık onu bilemem ben kendi hayatıma hayat demem hayat çok zor bıktım hayatan söylentilerden dedikodulardan çok bıktım sıkıldım bunaldım artık çok zor kaldıramıyorum hayat işte hayatımın zorlukları gelde yaşa bu hayatı hayat deniliyorsa ismi hayat yokasa gerçeği ölüm bence ölüm hayat ölüm demek