Arama

Jessica Chastain - Tek Mesaj #2

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Mart 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Oscar adayı Jessica Chastain, Törene kimle katılacak?

Şu anda şüphesiz Hollywood’un en çok aranan aktrislerinden olan, sevecen bir kişiliğe sahip Oscar adayı aktris Jessica Chastain, bizlere ona hayran olmamız için sebep vermekten bıkmıyor. Sezonun tüm törenlerine yalnız, ya da The help filminin kadrosundan oyuncu arkadaşlarıyla katılan Chastain’in 84. Oscar Ödül Töreni’ne kiminle katılacağı merak konusuydu. Fakat Chastain, Vanity Fair ve Juicy Couture’ün partisinde bu mevzuyu açıklığa kavuşturdu.

Aktris E! News’a şöyle söyledi: “Oscarlara büyükannemle geleceğim.” Bunu söyledikten sonra ağlamaya başlayan Chastain sözlerine şöyle devam etti: “Evet, benimle törene katılacak kişi o, büyükannem. Kendisi şu an çok heyecanlı. Tırnaklarına manikür yaptırıyor, saçını yaptırıyor, hatta elbisesini bile seçti.”

Güne nasıl başlayacaksınız sorusunu ise güzel oyuncu şöyle yanıtladı: “Muhtemelen sabah yürüyüşü yaparız ve yakınında oturduğum bir kafeye gidip kahve içeriz. Sonra da hazırlıklar başlar. Gerçekten çok anlamlı bir gün olacak. Çünkü ben küçücük bir çocukken beni ilk tiyatro oyunuma götüren kişi büyükannemdi. Bu onun için de çok anlamlı. Benim için her zaman destekleyici olmuştur.” Aktris bu konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Chastain’in törene getireceği eşi olan büyükannesi, ne giyeceğini biliyor. Fakat Chastain henüz 84. Oscar Ödül Töreni’nde ne giyeceğine karar verebilmiş değil. The Help’in yıldız oyuncusu, bu hafta ismini açıklamadığı üç ünlü tasarımcıyla kıyafet provası yapacak. Katıldığı törenlerde çoğu zaman gecenin en şıkları arasına girmeyi başaran Chastain’i görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!

sinemakulubu.com/

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:01
🌘 🚀