Arama

nötrino
Yasaklı
1 Nisan 2013       Mesaj #42
Yasaklı
Alıntı

köpeklerle ilgileniyormusunuz bilmem ama bi soru sorucam ben 45 günlük bi golden aldım hayvan barınağından puppy köpek mamasıyla besleyin diyorlar ancak kilosu 10 tl o kadar veremem çünkü ayda 10-15 kg mama tüketiyorlarmış ben ev yemekleriyle besliyeceğim ancak bi kere ev yemeğiyle besledinmi kuru mamaya geçemezsin diyorlar çok ta sorun olurmuş kısacası köpeğimi genelikle salam veya makarna ile beslersem bir şey olurmu.köpeklerle ilgilileniyor ve biliyorsanız lütfen yardımcı olurmusunuz yalnız en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim.

SAYGILAR...

Golden Retriever cinsi köpekler kontrollü beslenmedikleri sürece aşırı kilo alabilen köpeklerdir.Bu nedenle düzenli ve dengeli beslenmelidirler.Özellikle yavru köpekcikler mutlaka kaliteli bir yavru köpek mamasıyla beslenmeli ve temiz su verilmeli!

Alıntı

1 haftalik yavru kopeklerin annesi emzirmiyorsa ne yapılmalı? lutfen yardim edin

Toz halinde yavru köpekcikler için hazırlanmış mamadan alarak bu mamayı suyla karıştırıp biberon yardımıyla yavru köpekciği besleyebilirsiniz!

Alıntı

merhaba kedim dün doğurdu 4 minik yavrusu oldu yavrular sağlıklı arada sırada incecik sesleriyle bağırıyorlar ama anne kedinin karnı hala şiş acaba tekrar mı doğuracak ve yavruların evcil olmamasını istiyorum çünkü insanlar kötü davranıyor ama sokaktaki çocuklar elledi acaba evcil olurlarmı ve son olarak yavrular kaç haftalıkken insanın varlığını anlarlar yani ne zaman dokunsak evcil olurlar.
ACİL CEVAP LÜTFEN!

SAYGILAR...

Kediler bir doğumda 4-6 yavru doğurabilirler.Yavru kedicikler 3. hafta ve sonraki zamanlarda süt dişleri çıktıktan sonra oyun oynamaya çevreyi algılamaya başlarlar.Bu kediciklere ev ortamında bakıldığı için haliyle size alışıp evcil olacaklardır.Kısaca dışarı çıkarıp çıkarmamanız bir şey ifade etmez!

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kedim doğurduğundan beri 1 hafta oldu yavrulardan biri gözünü açtı ama diğerlerinin gözleri kapalı siz 2 hafta sonra gözleri açılır demiştiniz ve kulakları da artık yapışık değil yavrular erken mi gelişiyor?

Yavru kediciklerin ilk doğdukları zaman duyma ve görme yetileri olmaz.Bu kediciklerin 8-16 günlük iken gözleri açılır.Gözleri açılsa bile görme yetisi yavaş yavaş gelişir!