2 NİİSAN 2013 YAY BURÇ YORUMU
Gökyüzü sizleri kişisel gelişiminize yönelmeniz için destekliyor. Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi, kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler için kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır. Beraberliği olmayan Yay’lar; aşka olan inancınızı yitirme noktasına getiren beraberliklerden sonra doğru insanla tanışabilir ve aşkın muhteşemliğini yeniden yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum. İşimi, çocuğumu, ailemi ve dostlarımı her geçen gün büyüyen bir aşkla seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.
Günün Rengi: Krem
Günün Kristali: Topaz