Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Tek Mesaj #1362

OSMANOĞLU - avatarı
OSMANOĞLU
Ziyaretçi
2 Nisan 2013       Mesaj #1362
OSMANOĞLU - avatarı
Ziyaretçi
2 NİSAN 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

Gökyüzü, bugün iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız. Olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Bir alacağınızla ilgili hukuksal gelişmeler yaşanabilir ve uğramış olduğunuz mağduriyetiniz giderilebilir.

Günün Olumlaması: Bugün ruhumdaki tüm karanlıklarımdan aydınlanıyorum. Sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum. Yüreğimin sesine kulak verdikçe bilinçaltımın derinliklerinde yer eden acılarımı, öfkemi ve pişmanlıklarımı fark ediyorum. Bu duygularımı özgürleştiriyorum. Böylelikle yaşam benim için çok daha keyifli, bolluk, bereket, sevgi dolu bir hale geliyor. Kendime, yeteneklerime, hür irademe ve inançlarıma güveniyorum.

Günün Rengi: Ekru

Günün Kristali: Yeşim