2 NİSAN 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU
Gökyüzü, bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli, fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda süregelen sessizlik, büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İlerleyen günlerle birlikte hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Rengi: Menekşe moru
Günün Kristali: Beyaz mercan