Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1314

OSMANOĞLU - avatarı
OSMANOĞLU
Ziyaretçi
2 Nisan 2013       Mesaj #1314
OSMANOĞLU - avatarı
Ziyaretçi
2 NİSAN 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Gökyüzü, bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa, kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan İkizler burçları, bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir. İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken, ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde dengeli ve huzurluyum.

Günün Rengi: Buz mavisi

Günün Kristali: Firuze