Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2013       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Devileliet adlı kullanıcıdan alıntı

1- Benim soy adım Çarpar, her önüme gelene çarpıyormuyum? Üstelik git Atatürk'ün kimliğini internetten araştır bakalım Kamal mı Kemal mi?
2- Irkçı gibi davranma, başka ülkeden gelen birisi bizi bilmem ne yarışmasında temsil ediyor o gözüne batmıyor, bumu batıyor?
3- İngiliz valisi oldumu? Üstelik İngilizlere yararıda olmadı.
4- O tarihte önüne şapkayla adam gelse "Aa bu adam imam" derdin. Üstelik şu anda kullandığın birçok eşyada çin malı vs vs yazıyor. O zman bunlarıda suçla.
5- O komutanların neden o hallere düştüğüne bi bak. Ve olayı adam akıllı araştır.
6- Arapçayı çok seviyorsun anlaşılan. Yazını arapça yazsaydın daha iyi olmazmıydı? Yoksa çok zor geldiği içinmi öğrenmedin? Ayıp ayıp, iyi dildir o iyi, yazması falanda kolay, Göktürk Alfabesi'de öyledir zaten. Sen şu andaki alfabe çıktıktan sonra kaç kişi okuma yazmayı ne kadar kolay söktü biliyormusun?
7- 2. yazıma tekrar bak.
8- Oda bir ülke onu ha ilk ha son tanımışız, ne olmuş?
9- BU GÜNE KADAR dediğine göre, günümüzdede birşey yapılmıyorki bi bildikleri var.
10- Türk Örf Ve Adetleri de yerli yerinde, ama belli bir yere kadar. İsviçreden vs aldılarımız bizi geliştirdi, o zaman başka milletin malını alma, git Türk malı, ithal olmayan birşey bulmaya çalış. Aç kalırsın Msn Grin.

Son olarak Türkçe'ni düzelt. Bazı cümlelerini 2 kez okumak zorunda kaldım. İyi yazdıkların mantıklı belki burdan büyük olduğun anlaşılır, ama yazımın 4. sınıf yazısına benziyor.

1-sence burda kemal mi yazıyo kamal mi? "http://galeri.uludagsozluk.com/60/atat%C3%BCrk-%C3%BCn-ismini-kemal-sanan-cahil_83598.jpg"
2-başka ülke olması degil adam müslüman düşmanı benim için o önemli
3-ingilizler kabul etmesse tabi olamaz bu arada ingilizlere cok faydası olmustur dolaylı yoldan (anlasmalarla)
4-şapka farklı sarık farklı normal bi müslüman sarık kullanır atatürk zamanında bunları kullanmayı bile yasaklamıstır (hani burda müslümanlara saygı ?)
5---
6-bu adam mason dedigim gibi müslüman düşmanı: insanlar kuran okuyamasın diye (benm görüşüm) alfabeyi degistirdi(ve okur yazarlık oranı azaldı) insanlar kuranı anlıyamasın diye TDK kurdu saf dil bahanesiyle birsürü arapça kelime dilimizden cıkarıldı ozaman yaşamıs olsaydın kuranı birazcıkda olsa anlardın
7---
8-bu da bi bakıs acısı ama ben yahudi bi devletin tanınması istemezdim
9-inönü zamanında da bi bildigi vardır dediler de olanları sende biliyosundur
10-işte yaptıgı anlaşmalar olmasa kendi madenimizi kendimiz işlerdik daha cok gelişirdik Msn Happy

bu arada sen bi 4.sınıf yazısını bile okuyamıyosan problem sendedir