Arama


asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
2 Mayıs 2013       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Windows Live Messenger Internet üzerinde en çok kullanılan anında mesajlaşma uygulamaları biriydi. Skype satın aldığında Microsoft, servis kapatıldı. Windows Live Messenger ve Skype birlikte birleştirilmiştir.

Microsoft 8 Nisan tarihinden itibaren Windows Live Messenger Skype geçişi zorlamaya başladı. Geçiçi de olsa neyse ki Windows Live Messenger'ı tekrardan kullanmamızı sağlayan bir çözüm var.Messenger Reviver 2 adlı yazılım sayesinde Windows Live Messenger etkinleştirebilirsiniz. Ücretsiz bir programdır! Bu program kalıcı bir çözüm olmadığını unutmayın. Messenger Reviver 2 de resmi olmayan bir uygulama, bu nedenle Microsoft gelecekte bu geçici çözümü engellemesi olasıdır.

Gereksinimler
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 dahil tüm Windows sürümleri ile uyumludur.Bilgisayarınızda. NET Framework 2.0 veya daha. (NET framework 4, NET framework 4.5) yüklü olması lazım.

Skype yükseltmek zorunda kalmak için aşağıdaki iletilerden birini alırsınız:

updateforced

Daha yeni bir sürümü mevcut. Devam etmek amacıyla yeni bir sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak ister misiniz?
Daha yeni bir sürümü indirip mevcut değil. Devam etmek için bu yeni bir sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak ister misiniz?


Zorunlu geçiş atlamak için, Messenger Reviver 2 programı indirmek ve uygulamayı çalıştırın.

Messenger Reviver başlattığınızda, otomatik olarak Windows Live Messenger sürümleri bilgisayarınızda yüklü olup olmadığını algılamaya çalışır. Herhangi birini bulamazsa, size indirmek için bir bağlantı sağlar.

messengerreviver2
Windows Live Messenger'ı tekrar çalışır hale getirebilmek üç farklı yol bulunmakta.Açılır menüden (Advanced) Gelişmiş butonunu tıklayarak karşınıza üç seçenek çıkacaktır.

reviver2advancedthumb

  • "Patch Messenger" seçeneğiyle Windows Live Messenger'ın eski bir sürümü mevcutsa Messenger'ı çalışır.
  • "Do a new Messenger install" seçeneğiyle Windows Live Messenger kurulu değilse 2009 -2011 Messenger sürümlerini kura bilirsiniz.
  • "Do a repair Messenger install" seçeneği sayesinde Messenger'ı onararak geri yükleme yapabilirsiniz.

Üç seçenekde kendi içinde açıklayıcı.Tek Yapmanız uygun olanı seçmeniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 6 üye beğendi.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....