Arama

nötrino
Yasaklı
8 Mayıs 2013       Mesaj #47
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Benimde başımda şuan var anne kedi beş yavrudan birini kendine benzeyeni alıp gitti ve diğer yavruları almadı iki gün bekledim fakat almadı bundan dolayı kendim bakıyorum iki yavruyu kurtarama dım ama iki yavru yaşıyor biri sağlıklı diğeri hasta bitkin bitkin yatıyor bebek gibi bakıyoruz ama umarım yaşar

Anne kediler bazen yavrularını daha temiz, sakin ve güvenli bir yere taşımak isterler.İçgüdüsel bir davranıştır bu.Anne kediyi takip etseydiniz yavru kediciği nereye taşıdığını öğrenebilirdiniz belki.Dediğim gibi anne kediler yavruları için mutlaka geri gelirler.Geri dönmemesinin başka nedenleri olabilir.Hasta olan bebek kediciği önce veteriner kontrolünden geçirin.Bebek kediciği sıcak ve temiz tutup süt ile veya bebek kedicikler için özel hazırlanmış toz mamalardan alarak bir şırınga ya da şırıngayla zorlanıyorsanız biberon yardımıyla itinalı bir şekilde besleyin.Malesef bu aşamadaki annesiz bebek kedicikler çok nadir hayatta kalabiliyor.İnşallah bebek kedicik iyileşir.Allah şifa versin!