Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2013       Mesaj #175
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı

Evet aynı gün olabilir yani sonuç olarak boyu kilosu uymayan birini neden ing mülakatına katsın?

İngilizce sözlü mülakat sohbet havasında geçiyor.Soru cevap şeklinde de olabilir.Ama bazen xxx adlı yemek nasıl yapılır tarif et dediklerini en azından duyduk.Yani o an herşey olabilir


Ek dilin olması çok iyi, tercih sebebidir

Atlas jette psikolog mülakatı var mı, bilmiyorum.Daha önce de dediğim gibi bu kez nasıl bir sistem uygulanır bilmiyorum.

Eğitim süresinde maaş ödemesi yapılmaz

Atlas Jet maaşı 500-600 Euro civarıdır.


Kendinden emin ol, güler yüzlü ol gerisi gelecektir, Başarılar dilerim, güzel haberlerini bekliyorumMsn Happy

Ben atasjetin mülakatına gittim, sabah 10daydı ve önce pc başında ing sınav olduk olmadan öncede boyumuzu ve kılomuzu ölçtüler sonrasında 25 dakıka 25 soruluk bı sınav olduk, ılk beş soru kolaydı sonrasında bıraz zorlayıcıydı çünkü kelimler hep uçuşla ilgili yanı şimdiye kadar hiç kullanmadığım kelımlerdı. kaç puan alırsanız alın sizi 2deki bırebır mülakata cagırıyolar, ona da gittim. önce türkçe konuştuk gayet güler yüzlüydüm ama heycanlıydım. soyadım biraz garıptır ondan muhabbet açıldı ortam bayaa yumusadı Msn Happy) sonrasında neden hostes olmak istediğimi sordular trkçe anlattım . sonra hanımefendı bana bu kısmı ıng cevır dedı cevirdim. 2 bayan var mülakatta bırı karsınızda diğer masanın arkasında oturuyor. sonra karsımdakı bayan (aslında ing mülakatı o yapıyor ) bana ingilizce ve bayaaa akıcı hızlı bı sekılde atlasjet hakkında ne bıldığımı ve neden atlasjetı sectıgımı sordu kısa bı vo verdım devam etmemi istemediler zaten bıttı mulakat gayet gülerek çıktım ordan. on gun sonra aradılar son altı aydır çalışıp çalışmadığıma dair belge ıstedıler, mail olarak göndermemi istediler. hizmet döküm belgesi. gönderdim bende. ama bilmiyorum işe alındım mı noldu hç bi fikrim yok. hem bunu sormak istiyorum hemde 500-600 euro az deıl mı, istanbul gibi bi yerde yaşamak için. bu konu da emın msınız 2500tl alıyolar dıye soylendı bana çünkü.