Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1843

Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
28 Mayıs 2013       Mesaj #1843
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Nazmiye Demirel hayatını kaybetti
MsXLabs.org

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Süleyman Demirel, hastane çıkışı, 65 yıllık hayat arkadaşının vefatıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

130528 nazmiyesonhaberv2

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel 86 yaşında hayata veda etti. 1927 doğumlu olan Nazmiye Demirel, 12 Mart 1948 tarihinde Süleyman Demirel'le evlendi.
Süleyman Demirel'in 1993 yılında Cumhurbaşkanı seçilmesiyle 'First Lady' olan Nazmiye Demirel, 2005 yılında bu yana alzheimer rahatsızlığıyla mücadele ediyordu.
Nazmiye Demirel’in ölümüyle ilgili açıklama, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi doktorlarından Haldun Müderrisoğlu'ndan geldi.
Müderrisoğlu, Nazmiye Demirel’in 4 Aralık 2010 tarihinde alzheimer hastalığı nedeniyle hastanelerinde kabul edildiğini ve o tarihten bu yana tedavisinin aralıksız şekilde sürdüğünü belirterek, "Bu akşam, kandaki oksijen azalması ve kalp durması sonucu tüm müdahalelere rağmen; saat 22.27 itibariyle kendisini kaybettik" dedi.

SÜLEYMAN DEMİREL KONUŞTU
Doktor Müderrisoğlu’nun, "Az önce geldiler. İçeride dinleniyorlar. Çok üzgünler ama metanetlerini muhafaza ediyorlar. Sağlık durumu çok iyi" dediği 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de, hastane çıkışı kısa bir açıklama yaptı:

"Bütün sağlık personeline minnet ve şükranlarımız var. 4.5 sene onu ayakta tuttular, Allah kendilerin razı olsun, Allah rahmet eylesin."

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...