Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
3 Temmuz 2013       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Android dünyasından haberler
Android dünyasındaki son gelişmeler nelerdir?

MsXLabs.org

Android için SMS Yedekleme Uygulaması: SMS Backup & Restore
En kullanışlı android uygulamalarından biri olan bu uygulama, SMS’lerinizi ister manuel bir şekilde isterseniz de zamanlanmış olarak otomatik bir şekilde yedeklemenizi sağlıyor. Yedeklediğiniz SMS’lerinizi belirlediğiniz konumda XML formatında saklıyor. Uygulama, bütün SMS’lerinizi topluca yedekleyebileceğiniz gibi sadece bir kişiyle olan görüşmelerinizi de seçme imkanı sunuyor. Uygulamada yedeklemenin yanısıra geri yükleme özelliği de bulunuyor; yedek dosyasındaki bütün SMS’leri orijinal tarih ve saatiyle tekrar telefonunuza yüklüyor.
Yedek dosyalarını tekrar yüklemenize gerek kalmaksızın uygulamanın kendi arayüzden görüntüleyebilme, içerisinde arama yapabilme gibi seçenekler de mevcut. Bunların özelliklerinin dışında, SMS’leri eposta yoluyla ya da eklentilileriyle beraber kullanıldığında Dropbox & Google Drive konumlarına da yedekleme imkanı mevcut.
Alıntı

Özellikle telefonunuza yeni bir rom ya da versiyon yüklerken SMS’lerinizi kaybetme riskini ortadan kaldırıyor. Fakat MMS mesajlarını yedekleyemediğinizi unutmamak gerekir.

Tamamen ücretsiz olan bu uygulamada bir çok uygulamada olduğu gibi yerleşik reklam bulunuyor, fakat uygulamanın seçeneklerinde “Reklamları Gösterme” seçeneğini işaretlediğinizde o sorundan da kurtuluyorsunuz. Uygulamaya otomatik yedekleme ayarlamadığınız zaman arka planda çalışmıyor, böylece telefonunuzda yavaşlama ya da fazladan pil tüketme gibi sorunlar yaşamazsınız. Ayrıca Türkçe dil desteği de bulunan bu uygulamanın kullanımı oldukça basit.

Bu başarılı SMS yedekleme uygulaması için Google Play indirme linki: SMS Backup & Restore

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 6 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...