Arama


HeroTürk - avatarı
HeroTürk
Ziyaretçi
17 Temmuz 2013       Mesaj #15
HeroTürk - avatarı
Ziyaretçi
Çılgın Hırsız Oyunu
MsXLabs.org

Gameloft yapımı ücretsiz oyunlar arasında yerini alan Çılgın Hırsız oyununda Türkçe dil destekli güzel bir eğlence sizleri bekliyor. Sarı minyonları kontrol edeceğiniz oyunda Gru’yu etkilemek için diğer yarışçılarla rekabet edecek ve yılın minyonu ünvanını kazanmak için zıplayacak, egellerden atlayacak, muz toplayacak ve kötülere karşı mücadele edeceksiniz.

Yenilikçi yapısı ile dikkat çeken çılgın hırsız oyununda sarı hırsızların komiklikleriyle eğlenecek rekabetiyle heyecana ortak olacaksınız. Farklı kostümler ve silahlar alabildiğiniz bu oyunda eğlenceli mekanlarda koşacak, yüzlerce görevi tamamlamak için uğraşacaksınız. Oyunda size verilen görevleri koşarak tamamlamaya çalışırken Türkçe oynamak için Türkçe dil paketinide android tablet veya telefonunuza kurduktan sorna yüklemeniz gerekiyor. Gameloft yapımcıları ise oyunu oynamak için en az 500 MB boş depolama alanın bulunması gerektiğini söylüyorlar.

Minyonlarınızın Gücüne Güç Katın

Minyonlarınızı geliştirmeniz ve kostüm eklemeniz için dükkanda birçok yükseltme bulunuyor. Topladığınız muzlar ile bu yükseltmeleri açarak karakterinizin gücüne güç katabiliyorsunuz. Facebook üyeliğiniz ile oyuna giriş yaptığınız zaman size 50 jeton hediye ediliyor. Bu jetonlar ile ”Uniqe” yani özel olan itemleri satın alabiliyorsunuz.

Bu jetonlar ile bir koşu sırasında öldüğünüz zaman tekrardan dirilip oyuna devam da edebiliyorsunuz. Aman diyelim bu jetonları çok dikkatli harcayın çünkü kazanması çok zor. Tabii dilerseniz oyun içi satın alma seçeneklerini kullanarak bir PS3 ve Xbox oyununa ödeyeceğiniz fiyattan jeton satın alabilirsiniz.

İki Farklı Mekan

Oyunda iki farklı mekan bulunuyor. İster Gru'nun laboratuvarındaisterseniz de Gru'nun yerleşim alanında koşabilirsiniz. Bu mekanlarda kendi içerisinde bonus yerler olarak adlandırılan geçilmesi kısa süren bölümler de bulunuyor. Her iki mekanında kendine özel Boss’larının bulunduğunu da belirtelim. Bu Boss’lar oyunun belirli bölümlerinde ortaya çıkıyor.

Eğer sonsuz koşu türündeki oyunları seviyorsanız ücretsiz olarak sunulanÇılgın Hırsız: Minion Rush’ı kaçırmamalısınız.

Grafik: 9
Ses: 8
Oynanış: 10
Genel: 9

Artıklar: Oyunun grafikleri, birden fazla mekânları ve oynanıştaki zengin kontrolleri üst düzey bir oyun keyfi yaşatıyor.

Eksiler: Cihazların çabuk ısınmasına neden olması ve oyunda yaşan fps düşüklüklerinin dışında oyunun bir eksisi bulunmuyor.


Kaynak