Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #6

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
br tatil

tatil

Kova Burcu

Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Bilime meraklı Kova insanı Kennedy uzay merkezine gitmek, Kızıldeniz ya da Çanakkale’de dalmak isteyecektir. Çocuk Kovalar ise Disney World, Epcot Center veya Tatilya’da çok eğleneceklerdir. Kova burcu da İkizler burcu gibi tatilde yeni tecrübeler, yeni heyecanlar yaşamak ister.

Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir.

Kova burcu bilgisayarı olmadan yaşayamaz, tatilde iken bile aklı bilgisayarındadır. Diz üstü bilgisayarı varsa heryere taşır, yoksa mutlaka birisi onun için e-mail’ini kontrol ediyordur. Tatil öncesi, yolculuğu ve gideceği yerle ilgili tüm bilgileri internetten alır, gittiği yerde de internete girmeye çalışacaktır.

Bağımsız ruhlu Kova insanının açık alanlara ihtiyacı vardır. Doğa harikası ıssız yerlerde özgürlük ve keşif duygusunu yaşayacaktır. İsviçre Alpleri, Alaska, Kuzey kutbu, Büyük Kanyon, Guetamala, Peru gibi.

Seyahat arkadaşı ile her an birlikte olması Kova’da klostrofobik etki yaratabilir. Onu arada bir yanlız bırakmaya çalışın. Tek başına mağazaları dolaşarak, yürüyerek, kafede oturarak stresini atabilir. Gene de Kova sosyal bir burç olduğundan insanlarla bir arada olmak isteyecek ve çok uzun süre yanlız kalmak istemeyecektir.

Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri olduğu için hiç bir gezinin katı kuralları ya da günlük programı olmamalıdır. Sürprizlere ve değişikliklere açık bir tatil düşünmelisiniz.