Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2013       Mesaj #159
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben 8. sınıfım.Ben de her iki okulu da yıl içinde öğrencileriyle gezmiş biriyim.BAL da kızların etekleri neredeyse yok.Erkekleri sigara içer okulun çıkışında.İAL de ise heryer çok iyi.Kızları namuslu.Erkekleri düzgün.Daha demin üstlerde gördüm mezun sayılarına bakın diye.ÇOK SAÇMA. BAL önüne gelen her kişiyi alıyor.Sayılarına oranla daha fazla oranla tıp çıkaran,mühendis çıkaran İALdir.Ayrıca bir arkadaşımın ablası 2012 BAL mezunu." Kardeşine asla BAl a gelme.Kendini koruyamaz artık kimse burada.Çok bozuldu" demiş. BAL ın içinden biri böyle bir şey diyebiliyorsa.Ayrıca tavan taban puanları ve yüzdelik dilimlerden belli herşey.

Arkadaşım o kadar cok yanılıyorsun ki, senin adına gerçekten çok üzülüyorum. Daha o ortamın icinde olmadan nasıl yorum yapabiliyorsun ki? Balı kotulemek icin yirtinmissin resmen.kötüleme nedenlerinde etek boyu ve sigara gibi okul seciminde asla ön planda olamayacak şeyler. Insanlarin giyimine kim oluyorsunda karisiyorsun? Sigara konusuna gelince, evet sigara iciliyor ama icen kisi sayisi 5-6 kisiyi ggecmez okulda ve dedigin gibi okulun önünde icilmiyor.gercekten acıdım sana iyiki balı tercih etmemissin. Yuzdelik dilimler her şeyi acikliyor demissin de bundan 3 yıl önceye kadar bal öndeydi yani 3 sene once girmiş olsan sınava bala mi gelecektin sırf puanı yuksek diye? Bu tur karalama kampanyalarının hala devam etmesi cok uzucu.meyve veren agac taşlanir.