Ben Balı yazdım arkadaşlar pişman da değilim.tek tercih yaptım zaten puanım 482ydi.her neyse bunun iyi bir karar olduğunu anladım çünkü tercihler için
Atatürke gittigimde Atatürkün puanının baldan son iki yıldır yüksek olmasına rağmen neden üniversite başarısının daha yuksek olmadığını sordum. Okul aile birliğinden bir beyde ordaydı.gerekçe olarak balın kontenjan fazlalığını gösterdi.dediki bu sene kesin balı geçeceğiz.çünkü kontenjanlar esitlendi.ama iki okulunda sitesini inceledigimde bal fark atmış durumda.68 tıp,209 muhendislik var.atatürkte ise 40 tıp, 128 muhendislik.kontenjanların eşitlenmesine rağmen böyleyse vay atatürk lisesinin haline.iyiki tercih etmemişim. Bu arada tercih döneminde Ataturk lisesine giden arkadaslara soruyorum: Size de müdür çok samimi gibi davrandı mı? Ben bu tavırlarından rahatsız oldum açıkçası.bir istegin var mi bilmem ne? Bu tarz şeyler size de oldu mu?okullarını övw öve bitiremediler.bence başkaları tarafından övulse daha iyi olurdu.bu da balı seçmem de önemli bir etkendi.