Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2013       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 14 yaşındayım sınıftan bi kızı deliler gibi seviyorum sınıfta herkesi güldüren komik bi tipim kızlar asla beni dışlamazlar . bu kızı sevdiğimi 2 arkadaş biliyordu birine çok güvenirim birine de güvenirim ama çok değil
bir gün ben okula gitmediğim zaman boş derste şiş cevirmece oynarken güvenmediğim arkadaş sölemiş kıza seni seviyor diye.. kız geldi doğrumu(isteksiz şekilde) dedi ben kızardım ve hayır dedim ama sinirden ağlıyacaktım... o sinirle o arkadaşın burnunun kemiğini çatlattım artık düşmanız o arkadaşla o olaydan sonra rüyalarıma girmeye başladı gece uyuyamıyorum... kız benim yanımda oturuyor derste sıkıldığı zaman bi espiri patladda gülelim diyor bende çalışkan olmama rağmen dersi bırakıp başlıyom komikliğe hocadan azar yediğimde üzülüyor benim için... sınıfta iyi geçiindiğim kızlardan bi tanesi benden hoşlanıyormuş iyi kız ama ben sevmiyorum. benim sevdiğim kızla en iyi arkadaş olan o kız ...
gidip aramzı yapsana demeyi düşünüyorum ama onun duygularını incitebilirim...
arkadaşlar acill yardım ne yapmalıyım koca bir yaz kendimi alıştırmaya çalışıyorum açılacam ama kız nasıl bir tepki verir...
ah o arkadaş dediğim insan müsfettesi anesinden doğmasaydı keşke...