Arama

Giovanna Battaglia - Tek Mesaj #1

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
8 Ağustos 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Giovanna Battaglia
MsXLabs.org

İtalyan Giovanna Battaglia stil ikonu, model, stylist, W magazine moda editörü, L'Uomo Vogue editörü, Carine Roitfeld'in oğlu Vladmir Restoin-Roitfeld'in sevgilisi, D&G 'nin en yakın arkadaşı... 28 yaşında modellikten editörlüğe transfer olan Battaglia, hayallerinin şehri New York'da çekimden çekime koşan, tüm moda blogların sevgilisi olmuş şekilde karşımıza çıkıyor.

Herkesin stil ikonu olunca, sizin stil ikonunuz kim sorusuna cevabı, "Monica Vitti ve Audrey Hepburn" oluyor.En son 2011 yılında Eddie Borgo'nun katalog çekimini gerçekleştiren Gio, kemikli yüzü ve çekici bakışları ile ilgi topluyor.Geneldeçok özel davetlere vintage glown'lar ile katılan Gio, genellikle belini ortaya çıkaran modelleri tercih ediyor. Versace ve YSL en sevdiği vintage avına düştüğü markalar.

Giovanna için işte tarzı bu demek zor. Kimi zaman çok sofistike, kimi zaman çok smart-chic ya da sade ve şık... Tek bir gerçek var o da farklı renkleri, kumaşları ve aksesuarları karıştırmayı sevmesi.Tek renk ve kilit parçaları üzerine adapte etme de son derece usta olan Battaglia, neon renkleri de çok güzel taşıyor. Ayakkabı seçimleri ise zaten harika.

//blog.morhipo.com/

Giovanna Battaglia L’Uomo Vogue'un editörü. Genel olarak harika bir stili olan Giovanna eskiden modelmiş.Bence güzel olmamasına rağmen giydiklerini kendine bu kadar yakıştırabilmesi takdir edilesi. Alakasız şeyleri birleştirerek hoş outfitler ortaya çıkartıyor. Takılarını zaten kıyafetleri farklı olduğu için genelde sade tutuyor. Resimlerini araştırırken özellikle ayakkabı seçimleri çok dikkatimi çekti. Muhteşem ayakkabıları var dikkat ederseniz.

ecemakar.com/




Son düzenleyen nötrino; 17 Aralık 2015 10:35 Sebep: Gereksiz ayrıntı / Kırık link!
🌘 🚀