Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2013       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hannah montana ve miley cyrus aynı kişi değiller.neden biliyo musun o disney channelda hannah montana daima dizisinde hannah montana ayrı miley cyrus da ayrı karekter hannah montana nın dizide zamanı gelince hannah montana çıkıyo miley cyrus un zamanı gelince miley cyrus çıkıyo herkes bir kişi sanıyo ama öyle bişey yok filmi öyle yapmışlar sadece bende ilk önce bir kişi zannediyodum ama hannah montananın ve miley cyrus un hayatını araştırdım ve öyle bir şey yokmuş hem hannah montana sayesinde miley cyrus da ünlü oldu aslında miley cyrus ünlü değildi ve film çekimcileri hannah montanaya benzeyen birini bulmaya çalışıyolardı ve miley cyrus a seçmelere gitti hannah montanaya benzediğini bildiği için ve sıra miley cyrus a gelince hannah bu tıpkı bana benziyor dedi takma şaçlar dükkanına gitmişti önceden ve kendi saçına benziyen bir takma saç aldı ve her gelene takdı miley cyrusa da o takma saçı takınca tıpkı hannah montana olmuştu hannah montana kendine benzeyen birini buldu miley cyrus da ünlü olmanın yolunu bulmuştu kısacası ikisi de farklı kişiler sana detaylı anlattım ki anlayın diye
NOT: inş yararı olmuştur

yanılıyorsun. Hannah montananın peruğunu çıkardığı kısıma ne diyorsun? aynı kişiler zaten iksinin de gülümsemeleri konuşmaları hepp aynılar Msn Happy