Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
olccay adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar benim de bi arkadaşın cafesi var orda google ve gmail bazen acılıyor bazende acılmıyor google tolbarı yüklerimde onu millete anlatamam ki ben bunlara format attim ama yinede olmadı ne yapacam bende bilmiyorum bana yardım edinn bende bilgisayarcıyım ben bırakacam artık bu cafe yüzünden bu mesleği Msn Happy

Bu işler adamı deli eder değil mi sayın kardeşim ama sorunu çözemesen tabii ki sorunu çözdün mü keyflenirsin :... sözü geçen olay senden kaynaklı değil 1 milyon sefer format atsan sadece hdd yi çızmasına neden olursun o kadar :... anlatımından anladığım server sorunudur ben şahsi makinamada ara sıra rastlarım bu duruma hatta Google Notifer programı olduğu halde açmaz ( bu program sana göre değildir yoksa tavsiye ederdim zira açık bırakır inboxu ve sürekli makinayaı açıp kapaman lazım boşuna deneme ) veya açar inboxu kısa süre sonra server sorunu olduğunu rapor eder :... umarım anlatabildim olay sendeki makinalardan değil server olayıdır :.. zaten gmail beta sürümdür yanii deneme aşamasındadır o yüzden de bu tip olaylar kaçınılmazdır :.. sen gene de mesleği bırakma ha ne dersin > sağlıcakla kal hep bizle kal > saygılar kolay gelsin