Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Ağustos 2013       Mesaj #129
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
LG, G2′nin Tüm Teknik Detaylarını Özetleyen Eğitici Bir Video Yayınladı
MsXLabs.Org

Android dünyasında son dönemlerin en dikkat çeken modellerinde biri olan LG G2, hem tasarımı hem de teknik özellikleri itibariyle etkileyici detaylar sergiliyor.


5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü True IPS ekran, Snapdragon 800 işlemci, 3.000mAh kapasiteli batarya, stüdyo kalitesinde ses, özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ve optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü kamera telefonun üst düzey donanımından sadece öne çıkanlar.
Kısa süre içerisinde birçok ülkede raflardaki yerini alması beklenen telefon için reklam ve pazarlama sürecini başlatan LG, YouTube kanalıyla G2 modeli için yaklaşık 4 dakika süren eğitici bir video yayınladı. Söz konusu videoda telefonda yer alan yazılım ve donanım özelliklerin tümüne değiniliyor.



Güney Koreli üretici ayrıca G2’nin kamera yeteneklerini telefonu bir balon yardımı ile uzaya göndererek bir video şeklinde yayınladı. Kullanılan metot G2’de yer alan kameranın çekim yeteneklerini göstermek için uygun bir yol olmayabilir ancak bu tür videolar telefon tanıtımlarında etkin rol oynamaktadır. LG G2’nin uzaya çıktığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.






KAYNAK: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.