Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #131
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note III’ün Satışa Sunulacağı Tarih Netleşti!
MsXLabs.Org

Samsung, büyük başarılar elde ettiği Galaxy Note serisinin en yeni üyesini önümüzdeki çarşamba (4 Eylül) düzenleyeceği etkinlik kapsamında basın karşısına çıkaracak. Bir önceki nesil Galaxy Note lansmanını dünyanın farklı noktalarından gelen binlerce basın mensubu karşısında gerçekleştiren Samsung’un Galaxy Note III lansmanında ise daha fazla kalabalık toplaması bekleniyor.

samsung galaxy note 2 hands on 311

Samsung hayranlarının merakla beklediği telefona dair son dönemde birçok detay sızdırılırken, ilk defa telefonun satışına dair bilgilerin geldiğini görüyoruz. Uzakdoğulu ePrice adlı alışveriş sitesi Galaxy Note III’ü 16 Eylül tarihinde Tayvanlı kullanıcılar için ön siparişe açacak. Satışların resmi olarak başlaması ise 27 Eylül’de gerçekleşecek.
Galaxy Note III’ün versiyonlarının ülkelere göre versiyon dağılımını geçtiğimiz günlerde duyuran SamMobile da yine telefonun eylül ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulacağını bildirmişti. Tıpkı Galaxy S4’te olduğu gibi Galaxy Note III’ün de ilk aşamada 50-60 ülkede satışa sunulması bekleniyor.
Ülkemizde Exynos 5420 işlemcili versiyonun satışa sunulacağı bildirilmişti. Söz konusu işlemcide yaşanan sıkıntıları henüz aşamayan Samsung’un ilk 4 milyonluk siparişte Snapdragon 800 işlemcisine yer vermesi bekleniyor. Bu sebeple telefonun ülkemiz kullanıcılarına ulaşması ekim ayını bulacaktır.
Galaxy Note III’te yer alması beklenen teknik özellikleri liste halinde sıralayacak olursak;

*5.7-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran
*Snapdragon 800 (Adreno 330 GPU) ve Exynos 5420 (Mali-T628 GPU) işlemci
*3GB RAM, 32/64GB depolama ve microSD kart desteği
*4K video kaydı sunan 13MP çözünürlüklü arka kamera
*Hi-Fi (stüdyo kalitesinde ses deneyimi)
*S-Pen
*3.200mAh pil
*Android 4.3 işletim sistemi




Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.