Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #18

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #18
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note II için Ülkemiz Kullanıcılara Kararlılık ve Performans Güncellemesi Yayınlandı
MsXLabs.Org

Samsung, Android 4.2.2 güncellemesini iptal ederek direkt Android’in 4.3 numaralı sürümüne yükselteceği Galaxy Note II için yeni bir güncelleme yayınladı. Uzun bir aradan sonra telefon için yeni bir güncelleme paketi dosyası hazırlayan Samsung’un güncelleme kapsamında neler sunduğu henüz bilinmiyor. Telefonun işletim sistemi versiyonu 4.1.2’de kalırken, telefonun güncelleme neticesinde daha kararlı bir yapıya büründüğü tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra performans artışı ve pil iyileştirmelerinin de yapıldığı ön görülüyor.

completely back up your samsung galaxy note 2 using kies helium note 2 toolkitw654

Kies ve OTA üzerinde dağıtımı sağlanan güncellemeyi Odin aracılığı ile yüklemeyi tercih edecek kullanıcılar en güncel ROM dosyasına buradan erişim sağlayabilir.

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde 3.nesil Galaxy Note modelini duyurmaya hazırlanan Samsung, telefonda Android’in halihazırda en güncel versiyonu olan 4.3’ye yer verecek. Telefonun eylül sonu itibariyle kullanıcılara ulaşması beklenirken; Samsung’un devam eden süreçte Android 4.3 güncellemesini başta Galaxy S4 olmak üzere Galaxy Note II ve Galaxy S III modellerine sunması bekleniyor. Bu noktada Samsung Hindistan Ar-Ge merkezinin yoğun çalışmalar sürdürdüğü birçok kaynak tarafından dile getiriliyor.




Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.