Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2013       Mesaj #229
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YesilBoncuk adlı kullanıcıdan alıntı

Sakal çıkmamasının nedeni bölgesel ve hormonaldır
İnsanda sakal çıkmasını sağlayan hormon erkeklik hormonu dediğimiz testosteron hormonudur. İlk yapılacak şey bu hormonun tahlilini yapmaktır. Şayet eksikse bu hormon ilaçlarını vermektir.
Hormon tedavisi bir endokrinoloji uzmanı kontrolünde olmalıdır.

Bunun yanı sıra sarımsak kıl köklerinin yayılmasında etkili olduğu doğrudur. Fakat bunun sonucu hemen alınmaz. Ve herkeste faydalı olur mu bu da bilinmemektedir. Sarımsak özünün deri altına inebilmesi için iğneyle deri üzerine hafif batırılması gerekmektedir. En kesin yolu bir endokrinoloji uzmanına görünmektir.

Ammaaaannnn!!!! Siz siZ olun hormon takviyesi almayın o sakal çıkarır doğru ama kolun ellerin ayagn göğsündede kıllar aşırı artacaktır unutmayın sakalda kıl ama yüzde die sakal!!!! Bnmde yaşm 18.5 sakalım yavaş yavaş çıkıyor şayet şuanda istedgm gibi cıkıyor aşırı dgl fauller tmm çene altı tmm ama gırtlak ve yanaklarda yk 10 15 tane yeni yeni cıkmayabaşladı eskiden gilette blye 2 kullanıodm babamın kafası yüzümü tahriş etti ve kesti die 38 tl ye gilette fusion power aldm titreşimli 0 tahriş ve onla 3 gün traş oldm bıyıgımın yanak taraflarında 25 30 kıl çıktı aynaya yaknlaştgmda siyah gözkyr ama uzaktan belli dgl bıyıklarımı ve faullerimi kesthmde mavimsi yani nerdeyse tamamen çıktı yanagımda normal sakal çıkması için önerinizi bklurm ahmet kaya gibi sakal fln istemiom normal sakal çıksın..