Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2013       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bi çocuğa aşık oldum bizim mahallede en yakın arkadaşımın üstündeki dairede oturuyor adı mehmet nuri biz ona aramızda melike nur diyoruz arada sırada onunla saklambaç flan oynuyoruz ve bizim mahallede gcık olduğum kızlar var açıkcası benden daha güzeller ya onlara aşıksa diye içim içimi yiyo onlarla birlikte saklambaç oynadığında ben çıldırıcak gibi oluyorum başım dönüyo ve bayılcak gibi oluyorum ne yapabilirim ne olursa olsun ondan asla vazgeçemem ondan vazgeçmek dışında bi öneriniz varsa söylermisiniz kolay bi erkek değil onu nasıl kendime aşık edebilirim not: arkadaşlarım sürekli onu bana yaklaştırmaya çalışıyorlar ama ben ondan çok utanıyorum onunla konuşamıyorum bile eğer o kızlarla oynamaya devam ederse ona söylemeyi düşünüyorum nolur acill yardım edin Msn Sad(

Bak benim güzel kardeşim.Onunla göz göze gelmeye çalış.Ona hafif hafif belli et duygularını.Ona öyle bak ki bakarken gözlerin gülsün.UTANMA SAKIN.Ben sevdiğimden utandım sonuç ise benden sıkıldı ve eski kız arkadaşına geri döndü.Düşün yani o kadar sıkmış utangaçlığım.SAKIN UTANMA SEN UTANILACAK NE YAPIYORSUN Kİ