Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
20:29, 2 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 20:32
Arama
MaviKaranlık Forum
Cep Telefonu Tanıtımları
-
Tek Mesaj #101
TheOne
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
Kayıtlı Üye
IFA 2013'te ortaya çıkan bu yeni cep telefonu, daha önce hiçbir cebin yapamadığı bir şeyi yapıyor!
FA 2013'de bu yılın göreceğimiz en büyük sürprizlerinden biri ortaya çıktı: 4K kayıt yapabilen akıllı telefonlar. Acer'ın tanıttığı ilk model 6 inç ekranlı Acer Liquid S2 oldu.
Android 4.2 işletim sistemli telefonun full HD IPS ekranı bulunuyor. 2.2. GHz hızında Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye sahip telefon 4K çözünürlüğünde video kayıt yapma yeteneğine sahip.
Telefonun kamerası ise 13 MP çözünürlükte. Cihazın 16 GB'lık dahili hafızasının UHD kayıt için yeterli olmayacağı anlaşılıyor ancak bu sorunun yüksek kapasiteli microSD ile çözüleceğini tahmin etmek zor değil. Acer yeni telefonunun görünümüyle ilgili de açıklama yaptı. Telefonun karakteristik özelliği kamerayı ve hoparlörü çevreleyen kırmızı çerçeve olacak.
2GB RAM'ı bulunacak olan 6 inçlik telefon, bu yılın moda trendi olan phablet (telefon/tablet) segmentinde yer alacak. Yeni telefonun Ekim ayında piyasaya çıkması ve ilk kullancılarına ulaşması planlanıyor.
kaynak :chip
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 20:32
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız