Arama


_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
9 Eylül 2013       Mesaj #1
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
Meyve Resimleri
MsXLabs.org

Meyvelerin Yaşamımızdaki Önemi
Meyveler; yüksek miktarda posa (lif) içermesi sebebiyle bağırsakların düzenli çalışmasında ve kolesterol seviyesinin kontrolünde büyük rol oynar.

Meyvelerde büyük oranda antioksidan olduğundan kansere karşı koruyucudur. Portakal, greyfurt, çilek, mandalina, limon, kuşburnu, böğürtlen, elma, armut, ayva, erik, üzüm, incir, yenidünya, hurma, nar, dut, kiraz, vişne kavun, karpuz gibi meyveler kaner yapıcı ve ilerletici maddelerin meydana gelmesini engeller.

Meyveler aynı zamanda iyi birer vitamin, mineral ve enerji kaynağıdır. Büyüme ve gelişmeye yardım eder, hücre yenilenmesini ve doku onarımını sağlar, deri ve göz hastalıkları için temel madde barındırır. Diş ve diş eti sağlığını korur, dengesiz beslenmeye bağlı şişmanlık ve kronik hastalıklara yakalanma riskini azaltır.

Çantada da taşınabilir, kuru meyveler ile elma, armut, mandalina gibi meyvelerinhem taşınması kolaydır, hem de tüketmek için hazırlık gerektirmez.

Gün içinde tüketilmezse, akşam yemeğinde 1-5, 2 saat sonra bir meyve öğünü yapılabilir. Sabah kahvaltısına bir miktarda kuru meyve de katılabilir. Çocuklara ara öğünlerde çikolata, gofret, cips gibi sağlık açısından uygun olmayan besinler yerine, taze veya kuru meyveler verilmelidir.
62h7

Katalog konuları için bakınız:
Resim ve fotoğraf konularında uygulanan kurallar şöyledir:
  • +18 içerikte resim ve fotoğraf eklenmesi yasaktır.
  • Deviantart.com sitesinden alınan her resim ve fotoğraf için kaynak bilgisi verilmesi zorunludur.
  • Bir mesajda en fazla 3 adet resim/fotoğraf olmalıdır.
  • Eklenecek olan her resim/fotoğraf mesajına konu başlığı girilmelidir.
  • Yukarıda belirtilen kurallara uygunluk göstermeyen bütün resim/fotoğraf ekleri silinecektir.
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...