Arama

Rüya Nedir? - Tek Mesaj #9

Heulwen - avatarı
Heulwen
VIP VIP Üye
22 Eylül 2013       Mesaj #9
Heulwen - avatarı
VIP VIP Üye
Rüyalar Nasıl Yorumlanır
MsXLabs.Org

Çok eski dönemlerden bu güne, rüyalarımızda gördüğümüz belirli cisimleri, kişileri ve sembolleri yorumlayarak, gelecek hakkında fikir yürütürüz.

Geleneksel bir uygulama olan rüya tabiri yapmak için, genelde sabahları rüya, akan bir suyun ya da musluğun orada anlatılırsa, gerçekleşeceği söylenir.

Çocukluğumuzdan bu yana gördüğümüz rüyalar, aile büyükleri tarafından yorumlanmaktadır. Artık bizler, internet sayesinde ve anlatılanlardan rüya yorumlarını bilsek de bir kaçını derleyelim dedik.

Rüyada su görmek, genelde iyi şeyler olacağına yorumlanır. Su, temiz ise ve dalgası yoksa arındığınız ve bereketli bir döneme gireceğiniz anlamına gelmektedir. Su dalgalı veya bulanıksa, karışık ve zor bir dönem başlayacaktır, hayatınızda dalgalanmalar ve değişimler olabilir.

Rüyada yeşil ağaç, bitki veya renk görmek, hayatınızda her şeyin düzeleceği ve şansınızın artacağı bir dönem yaşayacaksınız. Aldığınız kararlardan, yapacaklarınıza kadar, şansınız yüksek ve istedikleriniz olacaktır demektir.

Rüyada pislik ve yılan görmek, çok fazla paranın geleceğinin işaretidir. Bol para ve kısmet vardır. İşiniz de başarı olacaktır. Hatta bir piyango bileti almakta fayda vardır.

Rüyada kağıt para görmek, çok fazla dedikodunuz yapılıyor. Dikkatli olmak da fayda vardır.

Rüyada kendinizi hamile görmek, düşmanınız var ve haksız yere günahınız alınıyor.

Rüyada köpek görmek, etrafınızda düşmanlarınız var, dikkatli olun.

Rüyada elinizde hortum ile bahçe sulamak, şansınız, bereketiniz, para, aşk her şey açılıyor. Atılım yapmanın tam zamanıdır. Kısmet ayağınıza geliyor.

Rüyada ölmüş birini görmek, yakın zamanda bir haber alacaksınız. Ölmüş kişi sevdiğiniz ise sevindirici, sevmediğiniz biri ise üzücü bir haber alınacaktır.

Rüyada yanınızda bir oğlan çocuğu görmek, dünyalığınızı almak üzeresiniz. Çok sevindirici olaylar olacak, Kız çocuğu görürseniz, kızgın ve sinirli olacağınız bir haber yoldadır.

Rüyada silah ile ateş etmek veya size ateş edilmesi, çok büyük bir destek alacaksınız. Birileri size yardım elini uzatıyor.
Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Şubat 2016 20:46 Sebep: sayfa düzeni