Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2013       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar merhaba oncelikle hepinizin yorumunu okudum bende hayatimda esrara baslamamla ilgili birkac sey soylemek istiyorum ben esrara 16 yasinda basladim suan 17 yasindayim esrara alkole sigaraya baslamadan once diger normal insanlar gibiydim kah hayattan keyif alan kah dert yanan yani temiz normal dusunce yapisi normal davranislari normal birisiydim suan kendime bakiyorumda bambaska biri olmusum dusuncelerim beynim herseyim degisti hayattan o eski saf keyifi heyecani mutlulugu alamaz oldum bunun sadece esrar icmekle etkisi olmayabilir yasadigim olaylar esrar hap vb. seylerin kafasinin yasattigi olaylar girilen arkadas ortamlarida bunlara etken olabilir bazen oyle ictim oyle hallere geldimki olecegimi hissettim uoldaki arabanin onune gecip beni hastaneye goturun diyebilecek kivama geldim guzel kafasinin esrarin getirdigi mutluluk rahatlik her anlamda hizlanma ve arkadas ortamindaki samimi muhabbetlerin yaninda bu verdigim ornek gibi olumle burun buruna geldigim zamanlar oldu bikac kez benimgibi seyleri yasayan insanlar ise artik o eski cocuk gibi temiz saf duygulari ise yasayamaz olmustur mesela suc islemeye kesinlikle normal insanlardan daha cok meyilli oluyorsunuz diyorumya kafanix bambaska oluyor birgun donupde etrafiniza kendinize baktiginizda farkli ortam farkli dunya bambaska bir gayrimesru kovalamasinin icinde buluyorsunuz herseyi yani demem odurki zaman hicbirseyi ogretmiyor tecrubeler ogretiyor turlu turlu insanlar taniyorsunuz kimin ne oldugunu nasil biri oldugunu hemen ayikiyorsunuz diyorumyw esrara ve diger maddelere baslayip o yola girdinmi artik o temiz macera kari kiz. genclik. delikanlilik heyecan temiz olmak bunlar kalmiyor gormus gecirmis eskisi gibi olamayacak biri oluyorsunuz bazen sinirlari zorladiginiz icin ozgur bazen eskisi gibi olamayacaginiz icin bu hayata tutsak oluyorsunuz verilen paraninda haddi hesabi yok o verilen paralarla ne ihtiyaclar giderilir aslinda beyine olan zarari ise bambaska unutkan oluyorsunuz dalgin herseyin icinde bir pislik ariyorsunuz paranoyak oluyorsunuz. cigerlere giren onca duman nefesi kesiyor ben spor yapmayi seviyorum nefesim kesiliyor hemen genc yaslarda baslayanlar gordugum kadariyla tifil kaliyorlar evet dostum sen buraya kadar okuduysan tesekkur ederim oncelikle ben burda sadece esrar icmenin degil esrarin ve diger maddelerin goturdugu yolda yuruyen bir insan olmanin nasil birsey oldugunu soyledim kimseyede icmeyin birakin demiyorum herkes yaptigini bulur kimi zaman hosuna gitsede digerlerinden kendini daha gormus gecirmis tecrubeli biri gibi hissetsende diger yandan hissettirdiklerini zaten anlayacaksin