Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
26 Eylül 2013       Mesaj #215
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Nexus 5, Çarpıcı Bir Grafik Performansı Ortaya Koyuyor!
MsXLabs.Org

Google’ın yeni nesil Nexus modelinde LG ile donanım ortaklığına gittiği kesinleşiren, FCC onayından geçen Nexus 5 gerisinde donanım özelliklerine dair birçok detayı da bıraktı.

Nexus 5 bar leak front back edited Phan 640x483

Mobil dünyasında Apple, Samsung, Sony ve LG cephesinde amiral gemi olarak nitelendirilen cihazların tümü lanse edildi ve gözler şu an tamamen Nexus 5’e çevrilmiş durumda. Hem tasarım (fiziksel butonların arka bölüme konumlandırılması dışında) hem de donanım tarafında LG G2’yi temel alması beklenen telefon, GFXBench testinde grafik perfonması ile parlak bir sonuca imza attı.

Büyük olasılıkla Adreno 330 GPU’sunun yer alacağı telefon saniyede 23.1 kare puan ile Android tarafındaki iddialı tüm modelleri geride bırakırken, bir süre önce tanıtımı gerçekleşen ve dört çekirdekli PowerVR G6430 grafik yongasıyla donatılan iPhone 5S ile benzer bir sonuca imza atıyor. iPhone 5S ve Nexus 5’te yer alacak grafik yongaların OpenGL ES 3.0 desteği sunduğunu belirtelim. Bu destek sayesinde daha kaliteli ve gerçeğe yakın grafik performası vaat ediliyor.

Nexus 5’in FCC onayı alırken gün yüzüne çıkan diğer özellikleri ise şu şekilde; 2.3GHz frekans hızında çalışan Krait 400 mimarisine sahip dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 4.96-inç boyutunda boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran, 2.300mAh kapasiteli batarya, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 2GB RAM ve 13MP çözünürlüklü kamera.
Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:06
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.