Arama

nötrino
Yasaklı
28 Eylül 2013       Mesaj #53
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bahçede beslediğim bi kedi vardı 5 aylık bir gün kapıyı bi açtım yerde yayılmış yatıyo kaldırıyorum düşüyo arka ayaklarında bi problem oluşmuş sorun arka ayaklarında yada bağırsaklarında zorla 5-6 adım attırabiliyorum ama ayağa kaldırınca bağırıyor nolmalde hep kuyryğu havada dolaşırdı ama şimdi kuyruğu biraz kabarmış ve hep aşağıda kuyruğunu yukarı kaldırıyorum düşüyor kapının önüne bi bez serdim kediciğide oraya yatırdım yavaşça kıvrıldı yaklaşık 5-6 saattir uyuyor kaldırdım toprağa götürdüm toprağıda kazdım belki tuvaletini yapar diye ama beni geri götür diye miyavlıyıp durdu bende geri götürdüm ekmek,peynir,pilav verdim hepsini yedi su içirdim bir sürü su içti(bunların hepsini yan yatarak yaptı sonra üstünü örttüm kıvrıldı aslında tam olarak kıvrıldı sayılmaz ve hep titriyor özelliklede bacakları ne yapacağımı bilmiyorum kaslarında bağırsaklarında yada arka bacaklarında sorun var yardım edin lütfennnnn!!!!!! ne yedirmeliyim ne yapmalıyım

Kediciğin iştahının açık olması olumlu bir durum. Kedicik kuyruğunu ve bacaklarını hareket ettiremiyorsa hareket sistemini sağlayan sinir dokular hasar görmüş olabilir. Fazla dokunarak kediciği incitmeyin ve vakit kaybetmeden iyi bir veteriner hekime götürüp tedavi işlemlerini başlatın!