Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #223
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Rapor: HTC, Butterfly II Akıllı Telefon Modelini Hazırlıyor
MsXLabs.Org

HTC yaklaşık bir yıl önce Asya bölgesinde Butterfly modelinin satışına başlamıştı. Telefon sahip olduğu Full HD çözünürlüklü ekran ile mobil dünyasında bir ilki temsil ederek önemli bir kilometre taşı olmuştu. İlk olarak Japonya’da satışa sunulan telefon devam eden süreçte Tayvan’da ve geçtiğimiz aylarda ise Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı birçok ülkede raflardaki yerini aldı.

htc butterfly s 720

Butterfly akıllı telefon modelini Butterfly S ile güncelleyen HTC, telefona BoomSound, Ultrapiksel kamera gibi önemli teknolojileri dahil etti. İşlemci tarafında da iyileştirmeler yapılırken, 5-inç ve Full HD ekran faktörü ise korundu. Telefonun dikkat çeken önemli bir detayı ise Galaxy Note 3 ile aynı (3.200mAh) pil kapasitesine sahip olmasıdır.

Çin blog sitesi ePrice tarafından servis edilen habere göre HTC, Butterfly II modelini hazırlıyor ve telefon Ocak 2014′te tüketicilerle buluşacak. Telefonun ekran boyutu LG G2′de olduğu gibi 5.2-inç seviyesine yükseltilecek ve ekran çözünürlüğü Full HD olacak. 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinden güç alacağı bildirilen Butterfly II’de suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergilenecek.

Pil, kamera özellikleri, boyut, RAM ve depolama kapasitelerine dair herhangi bir bilgiye rastlanılmıyor. Ocak dönemi yaklaştıkça telefona dair daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.






Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.