Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2013       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Meraba , çok acil yardıma ihtiyacım var okullar daha yeni açıldı ben SBS ' de OYP puanım 362 aldım ve yanlış tercih yaptığım için Anadolu Teknik Lisesine gidiyorum , ve okuldaki öğretmenlerim ilk sene tüm okullar aynı statüde aynı eğitim verdiği için nakil ile gidebilceğimi söylüyor , bir araştırma yaptım ve meb okulların boş kontejanlarını açıkladı https://e-okul.meb.gov....retim/OKL/OOK06006.aspx burda yaklaşık 10 okula taban puanım yetiyor hatta çok üstünde olanlar da var , birde arkadaşlarım her sene sonunda 9. sınıfın bitiminde okulların boş kontejanları için tercih yapıldığını söylüyor , bunu arakadşımın okul müdürü bizzat söylemiş ; " bir sene b okulda oku beğenmezsen sene sonunda tercihle puanın yettiği başka okula gidersin " demiş . Allah aşkına yardım , benden 30 puan 40 puan düşük alan arakdaşlarım bile Anadolu lisesine gitti , bilgisi olan yardım etsin . Çok ACİLLL ! YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BEN BU OKULDAN ANADOLU LİSESİNE GİTMEK İSTİYORUM VE PUANIMIN YETTİĞİ BİR ÇOK ANADOLU LİESEİ VAR NASIL NAKİL YAPTIRICAM PAZARTESİ GÜNÜ SON FELAN YAZIYORDU Bİ SİTEDE BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN ALLAH AŞKINA YA Msn Sad Okul müdür yardımıcımız bana ; eğer taban puanın yetiorsa ve kontejan varsa olabilir dedi . yardım edin Allah aşkına !!!!