Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #225
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note 3 Düşme Testinde!
MsXLabs.Org

Mobil cihazların gün geçtikçe gelişen özellikleri, söz konusu bu cihazlar için ödenen paraları da kayda değer bir seviyeye çekmişti. Bugün ülkemizdeki duruma göz attığımızda amiral gemi modellerinin 2.000 lira seviyesinde (LG G2 sürprizi dışında) satışa sunulduğunu görüyoruz. Akıllı telefonlarda pil seviyesi her zaman tartışma konusu olmuştur ve bununla birlikte cihazların sergiledikleri tasarım ve dayanıklılık da yine tartışılan detayların başında gelmiştir.

maxresdefault1

Samsung, Galaxy Note 3 ile birlikte uzun süredir devam ettirdiği plastik arka kapak anlayışından vazgeçerek suni deriden oluşan bir materyali kullanmayı uygun gördü. Kenarlarda oluşturulan dikişli yapı ve daha elit bir tutuş hissi veren yeni tasarım birçok kesimin beğenisini kazanmış durumda. İlk nesil Galaxy Note’da olduğu gibi daha köşeli bir tasarım sergilendiği telefon, geçtiğimiz günlerde dünyanın birçok noktasında satışa sunulurken, Samsung büyük ekranlı telefonlar kategorisinde yeni bir rekor hedefliyor.

Üst seviye akıllı telefonların satışa sunulmasıyla düşürme testleri yayınlayan AndroidAutority sitesi Samsung’un yeni nesil akıllı telefonunu da es geçmedi. Düşürme testinde telefon farklı göğüs hizasında farklı açılardan yere bırakılıyor.

Bu tür testlerde telefonun belirleyeceği hasarı düşme açısı belirler, ancak yine de ipucu vermiyor değil. Kimi durumlarda 3 metreden düşen bir telefon çizik daha almazken, bazen ise 1 metrelik düşüşlerde ekranın kırıldığı durumlar yaşanmıştır. Galaxy Note 2 geçtiğimiz yıl aynı dönemde yapılan düşme testini birkaç sıyrıkla tamamlarken, Galaxy Note 3′ün başına gelenlere ise aşağıdan göz atabilirsiniz.




Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.