Gülben Ergen'den Haber Var
Çocuklar Gülsün Diye Derneği 16. Anaokulunu Tekirdağ'da açıyor
Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 16. anaokulunu Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki Büyükyoncalı Köyü'nde açmaya hazırlanıyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale ve Kars'ta anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 5 Ekim 2013 Cumartesi günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirecek.
İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, "Çocuklar Gülsün Diye - Zehra Musaoğlu Anaokulu" açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına, Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.
Kaynak İhtiyacı olan çocuklarımıza yollanmak üzere eskileri seçmedim , çıktım yeni yepyeni şeyler aldım diyorsanız ; ARAS KARGO ya gidiyorsunuz , "BEN ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE KAMPANYASI İÇİN GELMİŞTİM YARDIMLARIMI ULAŞTIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

" diyorsunuz ve kolilerinizi teslim ediyorsunuz. (Kolilerinizin içine size ulaşabileceğimiz adres,telefon,e-mail bilgilerinizi yazmayı unutmayın ki size ayni yardım makbuzunuzu gönderebilelim
___--- İHTİYAÇ LİSTESİ ___---
Sulu boya Sayı çubukları Türkiye haritası halısı
Parmak boyası Eğitici öğretici kitaplar Mevsim ay gün halısı
Gazlı kalem Oyuncak müzik aletleri Fotokopi makinası
Fırça seti Oyuncak hayvanlar Duvar sticker
Boya önlüğü Tamir çantası Boy ölçme cetveli
Pritt-uhu Oyuncak arabalar Çocuk şarkıları Cd leri
Makas Oyuncak meyve sebze Cd çalar
Hamur-hamur kapları Kukla Oyun parkı
Baskı için süngerler Kova kürek takımı Oyuncak ve malzeme dolabı
Simler-pullar-boncuklar Masal kitapları Öğrenci masası ve sandalyesi
Domino Boya kitapları Pano
Eşleştirme oyunu Karton-elişi-graponkağıdı Minder
Abeküs seti Kırmızı önlük ve yaka
Sayı küpleri tahtası
Lego
Haberi alır almaz hastaneye koştu
Fan Club üyelerinden birisinin kaza geçirdiğini duyan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hemen hastaneye koştu.
Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaşan ünlü şarkıcı, "Allah'a emanet benim kardeşim, selamıyla moralle uğurladı beni, benim ona ve tüm GEFC ye öyle çok vefa borcum var ki, ne yolla, ne emekle ödeyemem haklarını, yıllardır sırtımda duran ellerini, dualarını, alkışlarını..." notunu paylaştı.