Arama

Sizin Şiirleriniz - Tek Mesaj #6

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2005       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aglıyorum ve gözyaslarımı ellerimle silemiyorum bu aralar..neden bilmiyorum ama amacsızca akıyor damlalar gözlerimden,tebessümle yarısır gibi inadına sızlıyor içim bagıra cagıra acıtıyor tenimi ! ben susuyorum ! amacsızca susuyorum amacsızca yakıyorum mumlarımı bu gece..
Roller degişti!artık ben kücük cocugu degil korkuları oynuyorum,korkularsa masumiyeti...sahne benimle doluyor,nefesler tutuluyor ışık üzerimde,müzik yükseliyor derken korkup kacıyorum amacsızca ! kenara cekildim artık dinleyebilmek için kendimi uzaktan !!
ama ışıklar yetmiyor,basaramıyor ukala özlem... bütün yasakları unuttum şimdi yeşil ısık yaktım günahlara,oysa söz vermiştim rüzgara degişmemek için,gözlerimi vermeyecektim hep aynı bakacaktım,simdilerdeki gibi yanlız caresiz degil!amacsızca vazgectim,soluk soluga aldım askımı içime ki gitmesin,bogustum karanlıkla bu gece amacsızca! dewr-i fikr rüyalarımda ceza..
ve kırgın mutluluklar buluyor beni bu gecekendi alemimde ziyan olmus parcaları...ellerimi kanatıyortoparlarken biliyorum! amacsızca düşünüyorum konusuz konuları...sonuç yine sensiz kalmak...
Yazan : ( İ_RHEA )