Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2013       Mesaj #165
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Futbolcu olmak istiyorum istemekten ziyada bunun için yaşıyorum . Yeteneğim var üzerine gidilirse gerçekten geleceğimi şekillendirmek isterim . Küçük kulüp diyemeyeceğim , yapacaklarım hedefimden daha büyük olacağına inanıyorum . Zaten inanarak en büyük engeli aştım . Futbol temel özelliklerimi ayırırsam Boy 1.72 kilo 69
kısa sürede hızlı sürat yapabiliyorum koşu derecem var , bacak kaslarım sağlam koşum iyi vücudum kalıplı top saklayabiliyorum , ayak bileklerim kuvvetli topla dans edebiliyorum tabi profesyonel değilim ayrıca ayaklarım yere sağlam basar top kaybetmem neyse kendimi şöyle kısa tanıttım ve çıktığım 2.antreman maçında bana ailem ile görüşmek istediğini sordu hoca tabi aile izn vermedi gerçekten benim gibi yetenekli olan varsa ailesini hiçe saysın =) saçma cümle oldu ama mantık olarak ne demek istediğimi anlamışsınızdır hepsinden önce bir konuya daha dikkat çekmek isterim pratik zekanız olmalı hızlı düşünüp doğru kararlar verebiliyor olmanız gerekir maç anında seyirci ile irtibatınızı kesin , yapmanız gerekeni düşünün ona odaklanın boş tezahuratlar sizi yanıltabilir şimdi bu yazıyı okuyup bakkaldan 15tl ye bir top alıp başlayabilirsiniz dediklerime millete hava olsun diye hareket bilmek önemli değildir yapamadıgınız hareketler hiç önemli değil öncelikle top sürüşünüzü vücudunuzu kullanmayı öğrenin göğüs koymayı top saklamayı koşmayı ve omuz atmayı tabi ölçüsünü biliceksiniz ve dahi bacaklarınızı nasıl büyük açarsınız hepsini bilmeniz lazım allah vergisi bende bunlar var fakat oynuyamıyorum işte aile Msn Sad kötü kısmı Türkiye'de fazla yetenek avcısı yok keşfedilmeniz zaman alabilirim azami yeteneğiniz yoksa tabi .