Arama


TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013       Mesaj #12
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
Ajax İspanya'da Kayıp

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Ajax, Celtic deplasmanına çıktı.

331532hp2
Celtic, iyi başladığı mücadeleyi sonuna kadar iyi götürdü ve istediği sonucu almayı başardı.

19. dakikada Ajax takımı Viktor Fischer ile gole çok yaklaştı ancak pozisyon aut ile sonuçlandı. 29. dakikada Christian Poulsen'in şutu direkten döndü. Celtic 43. dakikada penaltı kazandı ve James Forrest kullandığı penaltı atışıyla takımını öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı 1-0 sona erdi.

Ajax, ikinci yarıda kimş bölümde oyundan düştü. 54. dakikada B.Kayal, Celtic'i 2-0 öne geçiren golü atmayı başardı. 56. dakikada Ajax takımı golü bulabilirdi ama Kolbeinn Sigthorsson'un çektiği şut çerçeveyi bulmadı. 78. dakikada Celtic defansı yerinde müdahaleyle Siem De Jong'un şutunu engellemeyi başardı. 88. dakikada Nir Biton'un atılması ile Celtic 10 kişi kaldı. Ajax, Lasse Schöne ile son anlarda bir gol bulsa da bu yeterli olmadı.

Son bölüme kadar skoru koruyan Celtic, geceyi 3 puanla kapatan taraf oldu.

Goal
Milan Barça'yı yine durdurdu

Şampiyonlar Ligi'nin favorilernden Barcelona, Milan ile San Siro'da karşı karşıya geldi.

331529hp2

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'ndaki liderlik mücadelesinde sahasında Barcelona'yı ağırlayan Milan, karşılaşmaya oldukça iyi bir başlangıç yaptı.

İlk dakikalarda üstün olan İtalyanlar, 9. dakikada Robinho'nun attığı gol ile maçta 1-0 öne geçti. Barça bu golden sonra daha konsantre oynamaya başladı. 23. dakikada Iniesta'nın asistinde Messi, skoru eşitleyen isim oldu.

32. dakikada Neymar gole yaklaşan isimdi ancak pozisyondan gol sesi çıkmadı. 37. dakikada Alexis Sanchez , Giuseppe Meazza stadında çerçeveyi bulan şutunda tehlike yarattı.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

Taraflar, dengeli oyunlarına ikinci yarıda da devam etti. 54. dakikada Giuseppe Meazza stadında oynanan müsabakada Andres Iniesta kaleyi yoklayan oyuncu oldu ancak top dışarıya çıktı. 55. dakikada Xavi çerceveyi bulan bir vuruş yaptı, fakat top gol cizgisini geçmedi. 69. dakikada Kaka takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı, fakat gol ile sonuçlandıramadı. 82. dakikada Milan adına Muntari tehlikeli şutunda gole yaklaştı ancak top auta gitti.

Karşılaşma 1-1 eşitlik ile sona erdi.

Goal
Son düzenleyen _Yağmur_; 19 Haziran 2016 16:42 Sebep: telif hakkı ihlali video linki kaldırıldı.