Bir Küçük Osmancık Vardı Nur Dağındaki Çocuk Yaralı Serçe Günahkar Baba Kırımlı Murat Destanı Yasemen Bir Avuç Ateş Gül Yasarı Yalnızlar Rıhtımı
Moskof Sehpası Günahkar Baba Bir Avuç Ateş Afganistan Dramı Bir Demet Gençlik Dilsiz Şeytan Şeytan Üssü Haber Merkezi İnsanlar ve Soytarılar Başkasının Ölümü Efendi Hayrettin Süperstar Kara Geceler Efendim Keloğlan Sokak Kızı Elif Mindrella Süper Bekçi Demedim mi? Metropol ve Kadın Ebabil Kuşları Bana Mahşeri Anlat Aynalar Yolumu Kesti
Kenan'da Bir Kuyu....Hasan Baba Kalp Gözü Çobanın İbadeti Ekmek Teknesi Deli Yürek....Nuri Dede Gülün Bittiği Yer....Dede Beyaz Savaş....Ayakkabı Tamircisi Sır Kapısı Şark Kahvesi....Cudi Baba Ortaklar Bizim Ev Bize Nasıl Kıydınız Ateşin Teslim Olduğu Gün Evlere Şenlik Deli Balta - Uçurum Adası....Hidayet Usta Köstekli Saat Hasret Camgöz Beşinci Boyut Sürgün....Katırcı Siyah Pelerinli Adam Müslümanın 365 Günü Müslümanın 24 Saati Çizme....Sessiz Radyocu Kaşağı....Baba İnsanlar Yaşadıkça Sahibini Arayan Madalya Minyeli Abdullah.....Trendeki Muhalif Reis Bey Su Perisi Kayıklar Kara Bir Gün - Süleyman Nazif