Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
22:03, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 22:03
Arama
MaviKaranlık Forum
Muzlu Bisküvi Pastası Tarifi
-
Tek Mesaj #1
_VICTORY_
VIP
Silent storM
29 Ekim 2013
Mesaj
#1
VIP
Silent storM
Muzlu Bisküvi Pastası
MsXLabs.org
Malzemeler:
2 paket kakaolu petibör bisküvi
2 paket kremşanti
2 su bardağı süt
2 tane muz
varsa 1 avuç ceviz
Üzeri İçin:
1 paket çikolata sosu
süt
Yapılışı:
Kremşantileri 2 su bardağı sütle iyicene çırpın. Bisküvileri iri iri içine kırın. Muzları soyup ekleyin. Elinizle çok fazla ezmeden iyicene karıştırın varsa cevizde ekleyebilirsiniz. Ben kalıp olarak kapaklı yuvarlak üçlü borcamların en büyüğünü kullanıyorum. Borcamın içini alüminyum folyoyla kaplayın. Karışımı dökün ve buzdolabında 1 gece bekletin. Eğer o akşam yemek istiyorsanız mutlaka sabahtan yapın çünkü bisküvilerin kremşantiyi çekmesi gerekiyor. Bekleme işlemi bittikten sonra kalıbı geniş bir servis tabağına ters çevirin folyoları çıkartın. Çikolata sosunun yarısını yapmanız yeterli oluyor. Sos pişip soğuduktan sonra pastanızı komple kaplayın. İstediğiniz şekilde süsleyip servis yapabilirsiniz. Çok pratik ve çok lezzetli bir tarif kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim.
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...
Cevapla
Kapat
Saat: 22:03
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...