Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2013       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SUYU ÇIKMIŞ İNGİLİZCENİN
Başlığımdan anlamışınızdır zaten İngilizceye sitem edicem ben . Bu sıralar gençler arasında çok modadır aslında konuşurken araya bir iki İngilizce kelime sıkıştırmak , İngilizce şarkılar dinlemek ve hava atmak için ders esnasında yandaki arkadaşınızın duyabileceği kadar yüksek sesle mırıldanmak . Bilirsiniz değimli ?
Hayır anlamıyorum nesi varmış bizim Türk çe şarkılarımızın . Gayette güzel bence . Sizcede güzel biliyorum . Eziklerdendim ben bu yüzden seçdim galiba bu konuyu bilmem . İngiliz ce şarkı bilirdimde sanatçısı kimdir bilmezdim . Üstelik arkadaşlarımın son model telefonları vardır bilemediğim zaman hemen açar interneti telefonundan gösterirde bana . Bende aaaaaaaaaaaa oydu tabi şimdi hatırladım derdim ama aslında bilmezdim kim olduğunu . Bide garip garip adları vardı İngilizcemde iyi değildi zaten yazamazdım . Arkadaşlarımın evine giderdim her taraf yabancı sanatçıların posteri bi Selena Gomez i bilirdim oda adı okunduğu gibi yazıldığı için . Bi arkadaşımvardı hatırlarım evlei yakındı okula giderdim onlara. Her gittiğim zaman da kapısında farklı bi ünlünün resmi olurdu . İşte o arkadaşımın kapı posterlerinden öğrendim ben yabancı şarkıcıları.
Bi gün gine gittim arkadaşıma bide ne görüyim ! Yabancı şarkıcıların resimleriyle kaplı olan o kapını yerinde başka bişey var şimdi . Yaklaşık kırk Türk sanatçının yapıştırması . Arkadaşıma sordum ve beklediğim yanıtı aldım meğerse yabancıların modası geçmiş sıra Türklerdeymiş çok sevinmiştim o an ama bide ne göriyim ! Arkadaşımın cep telefonun dan gelen bir sesle arkadaşım çığlık atıp Türk sanatçıların resimlerini caaaaaaaaaaaaaaaaart diye sökmesinmi ben ne oldu dememle tabi kine aynı şey Türk sanatçıların modası yeni geçti sıra Miley Cyrus ta . Umarım size der verebilmişimdir coşkun sabahlar ve iyi akşamlar dilerim .
Son düzenleyen Safi; 28 Mayıs 2016 03:12