Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı
İşletim sisteminizi yeniden kurduğunuza göre sanırım bunu elememiz yanlış olmaz. Sırayla kalan parçaları imkanınız varsa çıkarıp bi başkası ile deneyin. Power supplyi ilk olarak değişin sırf power supply arızası yüzünden bir makinada aynı gün içinde 2 bordum yanmıştı sağlama alın kendinizi .)) İmkanlarınız ne durumda bilemiyorum ama parçaların hepsini değiştirip tek tek denemeniz gerek malesef. Belkide bordunuzda farkedemediğiniz bir yerinde yanmış olma ihtimali var.
Ne yapmalıyım derseniz söz konusu donanım olunca bir bilgisayar tamiri yapan yere götürmeniz kaçınılmazdır altından daha fazla masraflara girmeden kalkmanız için tercihiniz bu olmalı
Haklıymışsınız,Power Supply'de sorun varmış..Güç Kutusunu söküp açtım ve içindeki kondansatörlerden birinin şişkolaşmış olduğunu gördüm,tornavidamın arkasıyla hafifçe o şişkinliği içeri ittirip yeniden taktım ama sorun devam etti.Tehlikeyi göze alamadığım için yeni bir power supply satın alıp değiştirdim.şimdi sorunsuz çalışıyor...Parça değişimini kendim yaptığım için servis ücreti vermekten kurtuldum ve sadece power supply için masraf yapmış oldum...bu işi öğreniyorum sanırım...

ilginize ve yardımlarınıza yürekten teşekkürler...................