Sizce sevmek mi kolay yoksa kavusmak mi bence sevmek kolay ama kavusmak zor.Kavusmak zor eyer o uzaktaysa yaninda deyilse kavusmak zor önünde engeller olursa
engelsiz ask yok bence.Sevmek kolay, ona deli gibi asik olsan bile hic birzaman bilemezsin ona kavusucani neden mi olur ya o yada sen vefat edersin yada bisi olur kara kediler girer araniza ama bence kavusmak zor eyer sevdiyin senden cok uzaklardaysa.Kavusmak bence zor cünkü biliyorum o duyguyu yasadiklarimi.Kavusmak keske kolay olsa sevmek gibi kolay olsa önünde okulmus ,ismis ,aylenmis hele ayle o büyük sorun aylen kabul edmezse evlenemezsin onlar anca evet derse evlene bilirsin yoksa ya kacarsin aylensiz bir hayat kurarsin hayatinin yarisi yokolmus olur yada aylenin kabul edicegi gibi bir es bulmalisin.
Bence sevmek kolay kavusmak zor son bir nedeni daha var yani bu neden herkeze gecerli deyildir sadece farkli ülkelerde olanlar icin mesela sen baska bir ülkedesin o baska bir ülkede birbirinize deli gibi asiksiniz ama kavusamicaksiniz, günleriniz, aylariniz, seneleriniz hasretle gecicek . Kendinizi kandiricaksiniz kavusucaz diye ama
Sonunda kavusamicaksiniz ozaman siz hayatta neye dayanarak yasiya bilirsiniz ???
Ben yasiyamam .Simdi sizde sira sizin bakislarinizi bekliyoruz sizce Kavusmak mi zor Sevmek mi zor ????? Cevaplarinizi bekliyorum
Sevgilerimle saygilarimla esmerkiz