Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #39

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #39
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
CyanogenMod Installer (ROM Yükleyici), Google Play Store’da Yerini Aldı!
MsXLabs.Org

Milyonlarca Android kullanıcısı üreticinin vermiş olduğu yazılımla yetinmez ve daha fazla özelleştirme adına Custom (özel) ROM’lara başvurur. Sadece farklılık isteyenler değil, resmi güncelleme desteği kesilen telefon kullanıcıları da yine daha güncel Android sürümleri için cihazlarına özel ROM’lar yüklerler.

cyanogenmod image 1

Bir şirket halini alan CyanogenMod ise özel ROM geliştirme noktasında en kapsalı geliştirici takımına sahip ve birçok cihaz için yazılımlar geliştiriyorlar. Geliştirici ekip kısa süre önce resmi Google+ hesaplarından Android 4.4 hazırlıklarının başladığını belirtmiş ve beta seviyesinde bazı ROM’lar yayınlamışlardı.

Her geçen gün yazılımlarında daha fazla uygulama ve özelleştirme olanağı sunan CyanogenMod, uzun süredir üzerinde uğraş verdiği CyanogenMod Installer uygulamasını Google Play’de yayınladı. Söz konusu uygulama ROM yüklemeye yeni başlayanlar için bir kılavuz görevi yürütürken; özel ROM yükleme için gerekli Root ve Custom Recovery yetkilerini ve ayrıca ROM yüklenme işlemini tek bir tıklama ile gerçekleştiriyor.

CyanogenMod Installer, masaüstü istemci uygulaması ile çalışıyor. Masaüstü istemci uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamalar açılıyor ve cihaz bilgisayara bağlanıyor. Gerekli işlemler zaten otomatik olarak başlıyor.

CyanogenMod Installer uygulaması için Google Play Store‘u ziyaret etmelisiniz. Uygulama şu an için yaklaşık 40 cihaz tarafından desteklenmektedir. Listenin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

CyanogenMod Installer






Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.