Arama


Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #249
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Cyanogen, 2.5GHz Hıza Ulaşan Snapdagon 800 (8974AC) İşlemcili Telefon Üzerinde Çalışıyor!
MsXLabs.Org

Kurumsal bir yapıya bürünen Cyanogen, bir süre önce Çin’in parlayan yıldızlarından Oppo ile bir ortaklık yaptığını duyurmuştu. Söz konusu ortaklık neticesinde Oppo N1 isimli akıllı telefon, CyanogenMod ön yüklü versiyon şeklinde de tasarlandı. CyanogenMod ROM taşıyan Oppo N1 aralık ayında sınırlı sayıda satışa sunulacak.

OPPO N1 3

Oppo ile Cyanogen arasında yapılan ortaklığın sadece bununla sınırlı kalmadığı bildiriliyor. İddiaya göre Cyanogen kendi referans telefonunu üretmek istiyor ve geliştirici grubun (şirketin) donanım ortaklığını Oppo üstelenecek.

Cyanogen’ın bir numarası Steve Kondik’in Google+ hesabı üzerinden Oppo Başkan Yardımcısı Pete Lau ile çektiği bir görseli yayınlaması, “Yüksek kaliteli donanım sunan ve yazılım desteği CyanogenMod tarafından desteklenen bir telefon için vizyonumuzu tartışmaya başladık. Birlikte bir ürün oluşturmak için yola koyulduk” şeklinde bir ifade kullanması Cyanogen’ın kendi markasını taşıyan akıllı telefon üzerinde ciddi bir planlama içerisine girdiğini gösteriyor.

GSMArena‘nın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre söz konusu telefon Nexus 5‘te olduğu gibi uygun fiyatlı bir yapı sergileyecek. Telefonun ayrıca dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinin 2.5GHz frekans saat hızına ulaşan 8974AC versiyonundan güç alacağı bildiriliyor. Gizemli telefona dair bilinenler şu an için bunlar. Cyanogen markalı akıllı telefon oldukça heyecan verici görünüyor.

Not: Haber görseli Oppo N1′e aittir.

gsmarena 0013





Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.